Guverner Rotary Districta 1913 Ivan Miškulin i asistent za slavonske klubove Juraj Arambašić posjetili su Rotary klub Vukovar 1932. Tijekom svoje posjete guverner je prvo održao sastanak s članovima Uprave kluba, a potom i sa svim članovima.
Bila je ovo prilika da za razgovore o aktualnim temama, provedenim akcijama kao i planiranim akcijama. Predsjednik vukovarskog Rotary kluba Srđan Urisk, zajedno sa ostalim članovima, ovom prilikom su guvernera Miškulina i njegovog asistenta Arambšaića upoznali i s akcijom Rotary kluba Vukovar 1932. pod nazivom „Nebo bez granica“ koja se održava u subotu 5. studenoga. Riječ je o akciji u okviru koje će gosti posjetiti Muzej vučedolske kulture gdje će uz stručno vodstvo zaposlenika muzeja saznati više o kulturi i dostignućima Vučedolaca od prije 5.000 godina. Prihod od te akcije namijenjen je za opremanje senzorne sobe u vukovarskoj bolnici za djecu s poteškoćama u razvoju.
Prilikom svoje posjete vukovarskim rotarijancima guverner Miškulin je i svečano uručio Rotary značke dvojici novih članova koji su se prethodno kratko predstavili. U svome govoru guverner je rekao i koji su mu ciljevi u njegovoj guvernerskoj godini kao i što očekuje od svih Rotary klubova u Hrvatskoj kao i Rorary kluba Vukovar 1932. Tu su prije svega nastavak prikupljanja sredstava za Rotary polio fond ali i povećanje broja žena među članovima Rotary klubova u Hrvatskoj.