Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana članovi Rotary kluba Vukovar 1932 i ove godine su Odjelu pedijatrije Nacionalne memorijalne bolnice „Dr. Juraj Njavro“ donirali prigodne paketiće. Paketići i društvene igre uručeni su šefici Odjela pedijatrije dr. Željki Nakić Merki koja će potom poklone podijeliti djeci koja se liječe na pedijatriji kao i koja dolaze na terapije.

– Prošle smo godine po prvi put organizirali tu akciju koju smo ove godine ponovili jer se pokazala kao jako dobra. Htjeli smo barem malo uljepšati božićne i novogodišnje praznike djeci koja se ovih dana liječe na vukovarskoj pedijatriji. Ako smo im s paketićima i društvenim igrama izvukli barem jedan osmjeh mi smo više nego zadovoljni. I idućih godina nastaviti ćemo s ovom akcijom – rekao je predsjednik Rotary kluba Vukovar 1932 Srđan Urisk.

Vukovarski rotarijanci najavljuju kako će idućih dana, kada se vrate sa odmora, poklon paketiće i društvene igre dodijeliti i korisnicima Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Vukovarske iskrice.